POZE  DIN ȘCOALA NOASTRĂ

PICTURES FROM OUR SCHOOL

 

INTRAREA ÎN ȘCOALĂ

- o poartă deschisă către infinitul orizont al cunoașterii.

- locul unde Brâncuși veghează asupra noastră, având grijă să nu uităm că trebuie să ne zboare sufletul ca o pasăre maiastră care se înalță spre cer pentru a atinge infinitul.

ELEVI ÎN UNIFORMĂ - o "tradiție" cu care ne mândrim.

CONSILIUL ELEVILOR (stânga) - un pas spre democratizarea școlii. Dacă veți apăsa pe imaginea sălii de consiliu veți pătrunde și-n cabinetul de religie, unde copiii descoperă frumusețea sufletului veșnic tânăr.

PUPILS' COUNCIL - a step towards school democratization. If you'll click on the picture above, you'll have the joy of entering into the religion cabinet, were children discover the beauty of the ever young soul.

O SALĂ DE CLASĂ DIN ȘCOALA NOASTRĂ (dreapta) - o clasă cu mobilier modern, în care copiii învață cu drag. Puteți vedea încă o clasă din școală dacă veți da clic pe imaginea clasei.

LABORATORUL DE INFORMATICĂ - utilat cu mobilier modern, dotat cu 25 de calculatoare legate în rețea și conectate la Internet, în care copiii descoperă cu drag tainele lumii computerizate. În stânga puteți vedea cum arăta laboratorul de informatică până în luna septembrie 2008 - în acest moment laborator AEL, moment în care a fost dotat cu PC-uri moderne, performante, de ultimă generație (foto dreapta). Dacă veți da clic pe imaginea din stânga mai puteți vedea o poză cu noul laborator, iar dacă dați clic pe imaginea din dreapta puteți vedea cum arăta vechiul laborator mic de informatică.

The IT lab, where the children take always pleasure in working, is equipped with modern furniture and 25 computers connected in a local network and to Internet. If you click on the pictures, you'll have the joy of entering into the old IT lab, equipped with 15computers.

 

LABORATORUL DE FIZICĂ / LABORATORUL DE CHIMIE - dotate cu aparatură, instrumente și substanțe necesare realizării activităților cu caracter aplicativ. Dând clic pe poza laboratorului de fizică puteți vedea și laboratorul de geografie, iar dând clic pe poza laboratorului de chimie puteți vedea cum arăta acesta înainte de reabilitarea școlii.

 

LABORATORUL DE BIOLOGIE - unde elevii au posibilitatea de a intra în mirifica lume a ființelor. Iar dacă veți apăsa pe poze, veți vedea alte poze cu laboratorul de bilogie.

The biology lab - where the children can step into the wonderful universe of nature. Click on the picture and you may also see the chemistry lab.

BIBLIOTECA (stânga)- deține 23.000 de volume - literatură română și străină adecvată vârstei elevilor noștri; punct de informare și pentru profesori în vederea susținerii acțiunilor metodice și legislative.

CABINETUL METODIC (dreapta) - în care, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la înființarea școlii, am organizat un atractiv mini-muzeu de artă populară românească. Îl puteți vedea și din alt "unghi" dacă dați un click pe această frumoasă fotografie.

On the occasion of our 40 anniversary, we organised in the methodic lab an attractive mini-museum of popular romanian art. If you click this beautiful picture you may also see it from another angle.

CABINETUL PSIHOLOGIC - în care copiii și părinții sunt îndrumați de către doamna psiholog al școlii Mioara Peleanu. Puteți vedea cum arăta cabinetul psihologic înainte de reabilitarea școlii dacă dați click pe aceaste fotografii.

If you click this beautiful picture you may also see it from another angle.

SALA DE SPORT - de dimensiuni olimpice, cu dotare moderna, corespunzatoare jocurilor sportive. Dacă veți da un clic pe imaginea din dreapta o să vedeți și sala mica de sport în care se practică dansul sportiv și gimnastica aerobică.

CABINETUL DE INTEGRARE EUROPEANĂ - în care, într-un mediu adecvat vârstei, elevii primesc informații despre Uniunea Europeană și învață, jucându-se, cum să devină cetățeni europeni.

CANCELARIE (dreapta) - în care profesorii se pregătesc pentru dialogul cu prietenii lor mai mici

SECRETARIAT (stânga) - în care "fetele" sunt mereu la datorie, pentru ca fiecare solicitant - elev, părinte, profesor, inspector - să primească la timp actele de care are nevoie. Dând clic pe poza secretariatului puteți vedea și cum arată scara profesorilor.

POZE DE LA ACTIVITĂȚILE ȘCOLARE ȘI EXTRAȘCOLARE